Arbo & Veiligheid


Veiligheidsmanagement

Heeft u een vraag over veiligheidsmanagement en wilt u weten hoe u met uw bedrijf beheersing verkrijgt over veiligheidsrisico's? CMC biedt hierbij dé beste ondersteuning. Wij zetten onszelf namelijk voor de volle 100% in om uw werkomgeving veiliger te maken. Niet alleen voor bestaande organisaties is dit belangrijk, maar ook voor nieuwbouw is veiligheid prioriteit nummer één. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een veilige werkomgeving

Veiligheidsmanagement is een vorm van risicomanagement, waarbij de focus ligt op het beheersen en communiceren van veiligheidsrisico's. Vervolgens is het doel hiervan het voorkomen van gevaarlijke situaties. Als organisatie wilt u streven naar continuïteit. Dit kunt u niet waarborgen als er medewerkers gewond raken, of in het ergste geval overlijden door een onveilige situatie. CMC beschikt over een veiligheidsdeskundige die u hierover kan adviseren. Wij kunnen u helpen met het volgende:Veiligheidsmanagementsysteem

Het veiligheidsmanagementsysteem wordt gevormd door het Preventiebeleid Zware Ongevallen (PBZO) en het Veiligheidsbeheerssysteem (VBS). Het doel van dit systeem is om op een duidelijke manier veiligheid binnen een organisatie in kaart te brengen, en dat vervolgens te handhaven. Belangrijk is om het risico op ongevallen terug te brengen naar een zo laag mogelijk, acceptabel niveau. Dit kan met een veiligheidsmanagementsysteem! Wij werken met een uitstekende prijs/prestatie verhouding, waardoor u niet met onvoorziene kosten krijgt te maken. Communiceren en informeren is hierin erg belangrijk.

Neem contact op

CMC is voorzien van hoogopgeleide professionals, die werkzaam zijn in diverse sectoren en branches. Deze zijn bereid om u op de juiste wijze te adviseren en informeren. Het spreekt voor zich dat wij natuurlijk veel werkzaam zijn in de industriële sectoren. Maar ook zakelijke dienstverleners zijn welkom en zetten wij ons graag voor in.


Heeft u nog geen plan van aanpak voor een veilige werkomgeving? Heeft u vragen over veiligheidsmanagement? Neem dan contact met ons op.