Kwaliteit


Kwaliteitsmanagement

Streeft u naar de beste kwaliteit? Wacht dan niet langer en laat CMC u hierbij helpen. Kwaliteitsmanagement stuurt aan op het verbeteren van een product, productieproces, dienst of organisatie. Het houdt de organisatie scherp en u bent continu bezig met het voorkomen van fouten. In deze tijd is het leveren van de juiste kwaliteit van essentieel belang om te kunnen overleven. Ieder bedrijf wil meer behalen met minder kosten, waarbij de kwaliteit van de producten en diensten wordt vergroot. Maar dit gaat niet zo gemakkelijk. Wij kunnen u helpen bij het analyseren en stroomlijnen van de bedrijfsprocessen, wat uiteindelijk goed zal uitpakken voor uw medewerkers en bedrijfsresultaat. Neem contact met ons op voor passend advies.

Kwaliteitsmanagementsysteem

U kunt samen met CMC een kwaliteitsmanagementsysteem opstellen. Het systeem bestaat uit meer dan alleen een kwaliteitsbeleid en kwaliteitsdoelstellingen. Zo wordt ook duidelijk hoe de werkwijze is, hoe processen lopen en wie waar voor verantwoordelijk is. Het brengt veel meer voordelen met zich mee dan alleen aan het voldoen aan de wensen van uw opdrachtgever. Denk hierbij aan:Corporate Management Consultants kan u of uw organisatie opleiden om zo uw product of dienst te kunnen voorzien van nog betere kwaliteit. Hierdoor kunt u aan de eisen van uw klant of werkgever voldoen.

Organisatieadviseur

Onze adviseur streeft ernaar om een ontevreden situatie binnen een organisatie op te lossen. Deze richten zich op verschillende aspecten. Sommige adviseurs focussen zich op de mens met een probleem, de ander op het ontwikkelen van een ideaaloplossing of op een combinatie hiervan. Een organisatieadviseur wordt ook wel een managementconsultant genoemd.

Neem contact op

Heeft u vragen op het gebied van arbo- en veiligheidsmanagement of milieumanagement? Ook dan kunt u bij CMC terecht. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.